Wie zijn wij

Wie zijn wij:

Jeanine Langreder - zang


Wouter van Iperen - bas

Ik ben ooit rond mijn 14e begonnen met bas spelen. In mijn eerste bandje speelde we een mix van covers en eigen werk. Toen ik vervolgens ging studeren ben ik vrijwel helemaal gestopt met bassen tot ik 10 jaar later werd gevraagd door collega's om in een bandje te spelen. Inmiddels speel ik daarnaast alweer ruim 2 jaar bij Cliché. Het gevarieërde repertoire past goed bij mijn brede muzieksmaak en met 5 zulke toffe andere bandleden is oefenen en optreden iedere keer een feestje. Ik zie jullie dan ook graag binnenkort bij een optreden dan kunnen jullie mooi mee feesten!

Dennis Henderiks - zang

Na 2 jaar zangles te hebben gehad, leek het me leuk om in een band te zingen. Ik heb in verschillende rock- en tribute bandjes gespeeld (o.a. No Exit, Sack, JonBovi, U22U en de Friese band Stream). Nu ben ik bij Cliché samen met Diana verantwoordelijk voor de zang. Wat ik leuk vind aan Cliché is dat we een afwisselend repertoire spelen en daarom geschik zijn om op bijna ieder feest de muziek te verzorgen. Ik hoop jullie snel te zien bij één van onze optredens!

Rene Schouten - Drum / vocals

Na een voorzichtige start bij de fanfare als kleine jongen marcherend met de snare door de straten van Nibbixwoud ben ik overgestapt naar een bandje, iets dat mij meer trok. Gezellig met jeugdvrienden muziek maken beviel goed en ben ik altijd blijven doen. Sinds kort zit ik achter de ketels bij Cliché. Heb erg veel zin om nog meer feestjes samen met de bandleden te komen opfleuren met ons afwisselend repertoire. Hiernaast speel ik nog in een aantal andere formaties. Hopelijk tot snel bij één van onze optredens!

Maarten Ottens - Gitaar

Ik speel al meerdere jaren in verschillende bandjes (pop, rock, hardrock, nederpop...). Zo kom je veel muzikanten tegen bij optredens, jamsessies etc. en kom je op plekken waar je het één en ander kan opvangen over bandjes die nog mensen zoeken. Zo ben ik bij Cliché terecht gekomen. De band is leuk en gezellig! Dit is voor mij belangrijk want zo hou je het lang met elkaar uit. Het gevarieërde repertoire is leuk, elke maand is er wel een nieuwe hit. Wie weet tot snel!

Koos Doodeman - toetsen / vocals

In mijn jeugd orgelles gehad en er pas veel te laat achter gekomen hoe leuk het maken van muziek met anderen is. Ongeveer in 2005 begonnen met spelen in een band en in 2009 samen met Dennis Cliché opgericht. Ik vind het heerlijk om in de avond na m'n werk achter de toetsen te kruipen om te proberen de sounds en partijen van de nummers zo goed mogelijk te benaderen. Het is heerlijk om samen met de bandleden op onze oefenavond de puntjes op de I te zetten, maar het hoogtepunt is natuurlijk om het publiek te vermaken en te zorgen dat niet alleen wij maar ook zij een fantastische avond hebben!